Čuveni producent otkriva: Zašto sam angažovao Arianu Grande u seriji “Scream Queens”!

SQ_S1_Ariana_hires1

Scenarista i producent Ryan Murphy – koji stoji iza uspešnih TV projekata poput serija “Glee” i “American Horror Story” – priseća se prvog susreta s mladom pop zvezdom.

Kad je Ryan pozvao Arianu na sastanak – jer je smatrao da bi se ona sjajno uklopila u glumački ansambl “Scream Queensa” – jedini razlog zbog kog je pevačica uopšte pristala da se nađe s njim jeste taj što je ovaj TV poslenik ujedno tvorac i scenarista njene omiljene serije “American Horror Story”.

“Kad nekoj zvezdi kažem, ‘Sviđaš mi se ti i tvoj rad, i želeo bih da te prikažem i u drugačijem svetlu’, obično imam tu sreću da odmah dobijem pozitivan odgovor. Tako je bilo i u Arianinom slučaju,” kaže Murphy. “Ali prava istina leži u tome da je ona prosto opsednuta serijom ‘American Horror Story’ i da je na sastanak došla samo da bi me pitala šta će se dešavati u novim epizodama. Iskreno to mislim,” kaže sa osmehom čuveni producent.

ScreamQueens_Pilot101-BloodOath_0184_hires1

“Rekao sam joj, ‘Hej, spremamo novu seriju i voleo bih da učestvuješ u njoj. Po scenariju je veoma slična seriji ‘American Horror Story’ ali ima više elemenata komedije’. Kad sam joj sve objasnio, pristala je iz prve, iako joj nisam otkrio sadržaj novih nastavaka njenog omiljenog šoua.”

Zapravo Ryan tvrdi da se pevačici znanoj po pesmi “Love Me Harder” toliko dopao rad na seriji “Scream Queens” da je odlučila da u njoj učestvuje mnogo više nego što je prvobitno planirala: “Originalni dogovor bio je da se pojavi samo u jednoj epizodi, ali čitav proces snimanja joj se toliko dopao da je poželela još,” objasnio je scenarista na kraju.

Pročitajte još  Ariana Grande: Završila sam sa popom, od sad snimam crkvenu muziku!

Autor: Famoza.net
Foto: Fox

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.