Cure informacije: Harry Styles već spremio i garderobu za svoje solo nastupe!

Harry Styles očigledno će igrati na kartu šoka – pevač je opet mesecima van medija ali nema nikakve sumnje da žestoko radi na svojoj solo karijeri – ne samo na albumu koji je po svemu sudeći gotov već i na nastupima koji će pratiti promociju a koji izgleda uključuju i turneju!

Naime, jedna od od najpoznatijih krojačkih kuća na svetu, Edward Sexton objavila je na svom Instagramu fotku na kojoj vidimo red odela a uz komentar, “Jedan srećan mladi čovek će pokupiti ovu kolekciju odela u svim duginim bojama danas. Za neke je ovo previše svetlo i živo ali ovo je zabavan dodatak prolećnoj garderobi. Možda će ovo nositi i na sceni. Kako srećan momak. Uživaj”. Dobro, a kako znamo da ovo ima bilo kakve veze sa Harryjem Stylesom, pitate se?

Radi se o tome da je upravo vlasnik ove kompanije nedavno govorio za britanski The Guardian gde se pohvalio kako radi sa Harryjem i da je to vezano za njegovu predstojeću muzičku karijeru. Interesantno, čim su mediji objavili ovu vest, Instagram post koji vidite ispod je uklonjen, što samo potvrđuje da se ovde zaista radi o Harryju!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Elton John poručuje Harryju Stylesu: Postani solista, biću ti mentor!

2 thoughts on “Cure informacije: Harry Styles već spremio i garderobu za svoje solo nastupe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.