Čuo je njenu priču: Ed Sheeran snimio video za fana iz Engleske koji umire

Ed Sheeran ima veliko srce – i pored svih obaveza koje ima na turneji trenutno, nije zaboravio svog fana koji je na ivici smrti.

Naime, Kelly Dimmock koja je veliki fan Eda Sheerana boluje od raka jajnika koji sve više uzima maha, pa je Ed Sheeran odlučio da joj ulepša dan koliko god može – snimio joj je video. „U Pertu sam trenutno, čuo sam za tvoju priču i zato ti šaljem ovaj video. Volim te puno i nadam se da sam uspeo da te nasmejem“ rekao je Ed u videu.

Jadnu Kelly zadesila je još strašnija sudbina tokom godina, pa njena trenutna bolest nije jedino što je muči, jer je pre mnogo godina imala pobačaj i jedno dete joj je preminulo nakon devet dana. Ona je sada izjavila da će poslednje dane života provesti sa mužem i dvoje dece, a „Perfect“ od Eda Sheerana joj previše znači. „Ne znam da li me je sin shvatio ozbiljno, ali rekla sam mu da nauči tekst pesme ’Perfect’ i da će Ed možda nekad dođi da nas poseti. Izgleda da je poverovao, jer mi peva tu pesmu svaki put kad plačem“ kaže Kelly, koju je muž probudio narednog jutra da joj kaže da je Ed poslao video!

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Koje mlade zvezde želite da vidite u Srbiji i Hrvatskoj?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

6 thoughts on “Čuo je njenu priču: Ed Sheeran snimio video za fana iz Engleske koji umire

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.