„Crno srce“: Ariana Grande se šali sa fandomom na Twitteru, sa Halsey razmenjuje poruke o novoj muzici!

Kakav period za Arianu Grande ovih dana! Pevačica je malo uplašila fanove svojim Twitter šalama, ali je u međuvremenu pokazala i šta se zapravo krije iza svega toga.

Naime, Ari je masovno počela da tvituje emodži crnog srca, a fanovi su se uspaničili – „da li ovo nešto znači ili sam pogrešio“ napisao je jedan fan, a ona mu je odgovorila da je pogodio, što je ostale zbunilo još više! „Šalim se, prazna sam i moje srce je crno sad“ dodala je ona, kasnije napisavši kako je sve ipak šala i nije zapravo nesrećna zbog raskida sa Peteom Davidsonom ili pak nečeg drugog.

Ari je ipak u istom danu podelila i malo vedrije teme sa fandomom – otkrila je da je u kontaktu sa Halsey, pevačicom koja je takođe nedavno prošla kroz raskid sa G-Eazyjem, i od toga je napravila hit „Without Me“ baš kao što je Ari uradila to sa „Thank U, Next“. „Iskreno srećna sam što smo to nas dve u ovom momentu. Potrebne smo ženama. Pažnja, svete: više nas se ne tiču vaša s*anja“ napisala je Halsey, a Ari joj je odgovorila „Ne, uopšte“ – lepo je što devojke podržavaju jedna drugu i šalju važnu poruku drugim devojkama koje osećaju isto.

Pročitajte još  Hladan tuš za fandom: Ariana Grande otkazala turneju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “„Crno srce“: Ariana Grande se šali sa fandomom na Twitteru, sa Halsey razmenjuje poruke o novoj muzici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.