Ovo je top 10: Cristiano Ronaldo prvi prešao 200 miliona Instagram pratilaca

Instagram već godinama važi za najpopularniju društvenu mrežu, a Cristiano Ronaldo sad pomera granice time što je postao prva osoba koje je prešla cifru od 200 miliona pratilaca. Ipak, njegov profil nije ujedno i najpopularniji jer ta čast i dalje pripada zvaničnog profilu Instagrama!

Cristiano je 200 miliona pratilaca proslavio novim video na Instagramu koji nam kroz slike i videe prikazuje detalje iz njegove privatnog ali i sportskog života. Kako javnost zanima i jedno i drugo onda ne čudi što on svog najvećeg rivala Lea Messija “šije” za skoro 60 miliona pratilaca! Cristiano ove godine puni 35 godina, ali uporno pomera granice. Dok su neki od drugih fudbalera koji se navode kao najbolji (Ronaldo, Ronaldinho) već sa 30 godina bili daleko iza svojih najboljih dana, Portugalac nas uči da uz posvećenost i veliki rad možemo više nego što čak i nauka smatra mogućim. Ronaldo je inače i najpopularniji sportista na Facebooku gde ima preko 120 miliona pratilaca! Cristano je inače i najplaćenija zvezda na Instagramu.

Kad je reč o top 10 listi, rekli smo da je Instagramov prvi, a on ima preko 330 miliona pratilaca! Ariana Grande čuva svoje mesto najpopularnije žene sa 173,1 milion pratilaca na trećem mestu, a sledeći je glumac i kečer The Rock sa 170,1 milion. Tek peta je nekadašnja kraljica Instagrama Selena Gomez sa 167 miliona, a onda slede Kylie Jenner sa 160, Kim Kardashian sa 158, Leo Messi sa 141, Beyonce sa 139 i Neymar sa 132.

Pročitajte još  Hazza dobio konkurenta: Cristiano Ronaldo flertuje s Kendall Jenner?!

Inače, samo 18 profila do sad je prešlo brojku od 100 miliona pratilaca, a među top 50 profila su recimo još Justin Bieber (12.), Taylor Swift (13.), Kendall Jenner (14.), Jennifer Lopez (15.), Khloe Kardashian (17.), Kourtney Kardashian (21.), Demi Lovato (27.), Shawn Mendes (38.), Gigi Hadid (43.), Billie Eilish (45.) i Camila Cabello (49.). Naravno, zvezde iz našeg regiona su daleko iza.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.