Čovek koji je upao u dvorište Kylie Jenner dobio godinu dana zatvora!

Kao što često možete pročitati i na Famozi, zvezde često imaju probleme sa manijacima i progoniteljima kojih je na ovom svetu jednostavno previše, a zvezde zbog svoje popularnosti prve bivaju na udaru. Kylie Jenner još i ne spada u zvezde koje imaju najviše progonitelja, ali je ovoga puta i ona imala neprijatnost u svojoj kući!

Naime, Kylie je prošlog meseca podnela tužbu protiv “fana” koji je pokušao da je uznemirava u jednoj od njenih kuća, ali srećom, ona i Stormi u tim trenucima nisu bile u konkretnoj kući! 22-godišnji progonitelj se zove Brandon Sevilla Martinez i njemu je pošlo za rukom da uđe u Kylieino dvorište i agresivno kuca na vrata želeći da je vidi.

Brandonu se ova situacija definitivno obila o glavu, jer sudije nisu bile blage i određeno mu je godinu dana iza rešetaka, a moraće i da se drži 30 metara dalje od Kylie naredne tri godine.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Zaboravljeni" Jenner i dalje ignorisan od ostatka familije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.