Cody Simpson se nadao da će se Mileyin brak raspasti: Oduvek sam bio zaljubljen u nju!

Nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali Cody Simpson ne krije da je bio veoma srećan kad se njegovoj novoj devojci Miley Cyrus brak raspao. On je tad odlučio da zgrabi šansu i sad je konačno u vezi sa njom. Koliko Cody voli Miley, najbolje govori njegov intervju iz 2012. godine gde on otvoreno kaže da je zaljubljen u nju.

“U Miley Cyrus sam zaljubljen od detinjstva”, priča je Cody. “Znam reči svih njenih pesama. Neću vas lagati, ne stidim se to da priznam. Ja mnogo volim Miley, ona će zauvek biti Disney devojka sa kojom bih najradije otišao na dejt”. Codyju nimalo ne smeta što je Miley u međuvremenu zaslužila status divlje devojke, pa je već potvrdio vezu sa njom.

Oni su nedavno prvo otišli na film, pa su dva dana kasnije viđeni i kako se ljube. Na kraju, vezu su i ozvaničili na Instagramu fotkom gde vidimo kako je on ljubi u čelo dok ga ona grli oko vrata. Cody ima status dobrog dečka koji se kloni problema, pa će biti zanimljivo kako će ova veza funkcionisati.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Na čije koncerte biste išli u Srbiji i Hrvatskoj?

Foto: Instagram/Cody Simpson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.