Clara Alonso se vraća u Argentinu, neizvestan povratak na Disney!

Mnogi članovi glumačke ekipe „Violetta“ se nisu probili u umetničkom svetu sa većim projektima, ali nisu dozvolili da ih to spreči da se bave onim što vole – pevanjem, plesom, glumom i modelingom! Isti slučaj je i sa Clarom Alonso koja je imala priliku da glumi jednu od glavnih uloga u Disneyjevoj telenoveli „Violetta“, a nakon toga je imala priliku da se pojavi u nekim manjim serijama koje su se snimale u Evropi, pretežno u Madridu i Rimu!

Clara se pored glume dosta bavila i modelingom, a u novom velikom intervjuu priča kako joj je nedostajala Argentina u kojoj je provela dosta godina pre nego što je otišla za Španiju i Italiju, ali otkriva da ima želju da se vrati i živi u Argentini. „Želim da ostanem u Argentini. Oko tri godine sam živela između Madrida i Rima, nedostajalo mi je, uživala sam, ali mi je nedostajalo,“ ističe Clara.

Clara je upitana da li joj je bolje kada radi sa muškarcima, na šta je ona jasno istakla da ne pravi nikakvu razliku, kao i da je kao glumica veoma sposobna da funkcioniše sa svakom vrstom publike, ali dodaje da mnogo voli da radi sa decom. Mlada glumica se osvrnula i na rad žena u Argentini i ističe da se njihov glas sada mnogo više čuje. „Verujem da su glumice počele da daju glas nekom delu društva i da preuzimaju odgovornost za mnoge stvari, koje zapravo odgovaraju politici, ali imaju prazninu u tom prostoru, žene su uzele glas i počele da se bore za lične interese,“ prokomentarisala je ona.

Pročitajte još  ViolettaSerbian tim šalje nam odličan kviz o Clari Alonso!

Ipak, kako je glumica provela dosta vremena na Disneyju, kako u popularnom filmu „High School Musical Selection“, tako i u seriji „Violetta“, priznaje da bi definitivno razmislila da li bi prihvatila neku novu ulogu kod njih. „Bio je to lep početak za mnoge prilike. Uživala sam u tome, bila sam srećna dok sam to radila i učila. Mislim da je to već deo moje prošlosti. Kada bi mi Disney ponudio novu ulogu, definitivno bih razmislila o tome, u zavisnosti od uloge, lika… Ali, moji ciljevi danas su drugačiji, već sam to iskusila, želim da iskusim druge tipove projekata,“ zaključuje Clara.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Clara Alonso

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Četiri musketara i Clara: "Violetta" momci ponovo na okupu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.