Član slavnog bojbenda: Da smo mi imali internet, bili bismo popularni kao 1D!

Fans of group One direction, display messages for Harry Styles, ahead of the UK Premiere of One Direction: This Is Us, at a central London cinema, Tuesday, Aug. 20, 2013. (Photo by Jonathan Short/Invision/AP)

One Direction se bez ikakve dileme može smatrati najvećim bojbendom svih vremena ali njegov kolega iz grupe Westlife, Shane Filan kaže da je sve to samo zbog interneta!

Westlife bio je jedan od najpopularnijih bendova sveta pre oko 20 godina a Shane ističe kako bi njihov uspeh bio barem na nivou One Directiona da je tad bilo društvenih mreža kao što je slučaj danas. “Mi nismo imali društvene medije. Da je to bio slučaj, Westlife bi bio mnogo popularniji i uspešniji u Britaniji”, priča on. “Mi smo bili kao One Direction u svoje vreme, bila je histerija za nama.” Westlife jeste bio zaista popularan u svoje vreme ali nešto nam se ne čini da bilo ko može da se u tome poredi sa 1D!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bratska pomoć: Harry želi pesmom da pomiri Liama i Sophiu!

4 thoughts on “Član slavnog bojbenda: Da smo mi imali internet, bili bismo popularni kao 1D!

  1. Molim te nemoj! Stvarno mi je dosta osoba kao što si ti . "BTR je bolji" "ittle Mix je sve, 1D je nula " "1D nezna pjevat" Ma dosta mi vas je ! I ti koja su napislaa komentar očito neznaš što je voljeti neki bend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.