Član bivšeg slavnog bojbenda i Cheryl složni: To što 1D idu na pauzu će ih spasiti raspada!

onedirection-1

Brian McFadden bio je član nekad neverovatno popularnog bojbenda Westlife a on kaže kako mu je krivo što njegova grupa svojevremeno nije napravila pauzu kao što to sad planira One Direction.

Naime, Brian je napustio Westlife bukvalno tri nedelje pre njihove svetske turneje 2004. godine a kaže da to toga ne bi došlo da su oni učinili isto što 1D sad radi. “Mislim da je njihova pauza nešto genijalno – nek rade nešto sami, nek uživaju u tome i onda nek se opet okupe”, priča on. “Da je Westlife to uradio i ja bih ostao duže u bendu. Mislim da je to jako dobra ideja jer će imati vremena da shvate koliko je sve ovo što su radili bilo sjajno.”

“Mislim da će oni opstati duže nego da su nastavili da rade bez prestanka. Siguran sam da će se oni opet ujediniti. To će im svakako biti lakše da urade nego da je u pitanju klasičan raspad benda.” Isto mišljenje ima i njegova koleginica Cheryl (Cole) koja smatra bi Harry, Louis, Liam i Niall poludeli u suprotnom. “Skroz ih razumem jer sam i ja bili u grupi. Sedam godina smo radile bez pauze. Nismo radile tako naporno kao 1D ali odmor je neophodan da biste ostali zdravi u glavi.”

Pročitajte još  Harryjev ortak Nick Grimshaw tvrdi: One Direction ga je totalno iscrpio!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.