Čitava godina: Zavirite na generalnu probu venčanice Hailey Bieber!

O venčanju Hailey Baldwin sa Justinom Bieberom će se još dugo pričati! Slavlje od nekoliko dana, stotine zvanica, slavnih ličnosti koje su se našle među njima, besprekorna organizacija, hrana, svečane sale i crkva su samo pojedini detalji koji su krasili venčanje od 1.3 miliona dolara, međutim kao i na svakom venčanju u centru pažnje su mladenci zbog kojih se ovako veliki broj ljudi i okuplja!

Justin je izgledao savršeno u odelu uz skupocen sat koji mu se nalazi oko ruke, ali svakom upada u oči venčanica Hailey Baldwin, sada Bieber, koju je nosila na ceremoniji i koja je bila posebno izrađena baš za nju sa ciljem da joj bude prijatno i lepo u njoj! Jedan od najmoćnijih modnih magazina, Vogue je imao priliku da zaviri na pripreme za venčanje slavnog para i ujedno nam otkrije više detalja o veličanstvenoj venčanici koju je Hailey nosila i koja će zasigurno inspirisati mnoge buduće mlade!

Venčanica je urađena uz pomoć Virgil Abloha i stiliste Maeve Reilly, za koje Hailey u videu otkriva da je imala puno poverenja, kao i da je njima dodelila taj zadatak od prvog dana. “Od prvog dana, kazala sam Virgilu da napravi moju venčanicu. Nisam želela da to uradi neki dizajner venčanica. Osećala sam da su moj stil i ulični nešto što je deo mene i Virgil je gledao iz mog ugla od samog početka i izgledalo mi je kul što sam odrasla uz njega,” dodala je Hailey u videu za Vogue.

Pročitajte još  "Polako Justine": Justin strastveno obasipa Hailey poljupcima na hokejaškoj utakmici!

Čitav proces je zahtevao godinu dana rada, ali nema nikakve dileme, jer se rezultat u potpunosti isplatio! “Za nju sam želeo nešto zabavno, ali mladalački i još uvek tradicionalno. Ono što sam mislio da je najvažnije za nju tog dana jeste da pokaže kakva je žena. Želeo sam da napravi nešto što će učiniti da Justin pogleda u Haileyine oči i vidi da je ona najlepša žena za njega,” zaključio je Virgil.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.