Cineplexx i Famoza vam poklanju karte za sve gradove u kojima se prikazuje novi BTS film!

Dok svi zajedno tražimo načine da k-pop zvezde počnu da nam dolaze, u naše bioskope od srede stiže film “Bring the Soul: The Movie”, čime je nastavljena sjajna tradicija prikazivanja BTS filmova u bioskopima širom Srbije. Famoza je srećna što u saradnji sa Cineplexxom možemo da vam poklonimo čak 16 karata i to za sve gradove gde će film biti prikazivan!

Ukoliko želite karte za Niš, Beograd i Kragujevac, potrebno je da se prijavite na ovoj Instagram objavi iznad. Za svaki od ovih gradova delimo 2×2 karte, dakle 2×2 za Beograd, 2×2 za Niš i 2×2 za Kragujevac.

Ukoliko želite karte za Novi Sad, onda se prijavljivate na objavi iznad, a i za nju delimo 2×2 karte, u saradnji sa Cineplexx Promenada. Sve dobitnike ćemo kontaktirati u nedelju uveče, i tad ćemo ih zamoliti da potvrde mogu li da idu. Naknadne promene nisu moguće, jer mi u ponedeljak šaljemo imena svih dobitnika bioskopima, i posle toga nema mogućnosti da ako neko odustane, karte damo nekom drugom.

Pročitajte još  Raspust: BTS ide na dvomesečnu pauzu, ali još ćemo ih viđati!

Famoza će se potruditi da nabavi i plakate za film pa da vam i to podeli, mada za sad nemamo informaciju da su oni uopšte dolazili, za razliku od prošlog puta kad smo podelili dva primerka.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.