Charlie Puth: Sel snima pesmu sa mnom jer je podseća na Justina!

1442914683-selena-gomez-charlie-puth

Mnogi su bili iznenađeni kad je Selena Gomez najavila da je snimila pesmu sa Charliejem Puthom pod nazivom “We Don’t Talk Anymore”, ali mladi muzičar ističe da se njegova koleginica prepoznala u rečima!

“Sreo sam se sa Selenom”, priseća se Charlie za MTV News. “Ona je izašla iz vrlo javne veze koja se prekidala i obnavljala tako da može da se poistoveti sa pesmom i rečima. Pustio sam joj pesmu a ona je počela da peva već drugi refren. Naježio sam se! Pomislio sam, ‘Čoveče, ona zvuči tako iskreno. Mora da peva na ovome’. I ona je pristala.”

New song with @selenagomez coming soon.

A video posted by Charlie Puth (@charlieputh) on

Charlie je pre nekoliko dana objavio na svom Instagramu kratak video u kome vidimo njega dok peva a Sel igra u pozadini a on ističe da je sve to bila njena ideja! “Sreli smo se i ona je započela mini plesnu zabavu u mom autobusu. Neverovatna je”. Charlie dodaje i da je inspiracij za pesmu dobio od jednog svog druga. “Sećam se tog razgovora. Upravo je raskinuo s tom devojkom a ja sam ga upitao da li još uvek razgovaraju. On je objasnio da to više ne čine a ja sam tad dobio inspiraciju i počeo sam da pevam te reči. Od toga je nastala kul melodija!”

Pročitajte još  Veliko dete: Biebs se bije jastucima sa svojim malim bratom i sestrom! (video)

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.