Charlie Puth ponižavan: Zahtevali su da ne budem u spotu za “See You Again”!

Nekoliko narednih nedelja “See You Again” biće najgledaniji video svih vremena (dok ga ne stigne “Despacito”) a Charlie Puth sad otkriva dugo čuvanu tajnu – da mu je bilo rečeno kako njega neće biti u spotu za tu pesmu!

Kao što znamo, “See You Again” je rađen za film “Furious 7” a kompanija koja stoji iza njega nije htela da se u spotu vidi Charlie jer je on u tom momentu bio potpuno nepoznat javnosti. “Nije trebalo da budem u videu a ni u pesmi”, kaže on za za Billboard. “Trebalo je samo da napišem pesmu. Bio sam potpuno nov izvođač, nisam bio dovoljno kul za film, nisam bio dovoljno poznat ali sam svima dokazao da nisu bili u pravu. Moja izdavačka kuća je stala iza mene kao i moj menadžment.”

“Nikad neću zaboraviti kako su me pozvali i rekli mi zašto planiraju da neki drugi izvođač peva pesmu i bla, bla, bla… Ja sam im rekao, ‘Sve je to super. Vaš film izlazi za nedelju dana a ja onda neću da vam dam pesmu. Prekinuo sam vezu a kad sam to uradio, nekako sam se odjednom ipak našao u videu.” Charlie kaže da je u međuvremenu čak i postao prijatelj sa nekim od ljudi koji ga nisu hteli u videu. “Radio sam na nekim projektima sa njima od tad ali znate, morao sam da se dokazujem”, zaključuje on.

Pročitajte još  Famoza music chart #23

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Charlie Puth

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Charlie Puth ponižavan: Zahtevali su da ne budem u spotu za “See You Again”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.