Charlie Puth otkazao čitavu turneju, muči ga teška bolest!

14624443_207927882952957_7220245469488742400_n

Charlie Puth morao je da prekine svoju “Don’t Talk” turneju a stanje je toliko ozbiljno da je ona kompletno otkazana jer mu prestoji ozbiljna borba za zdravlje!

“Nažalost, morao sam da otkažem sve preostale datume na mojoj ‘Don’t Talk’ turneji. Ovo je poslednja stvar koju sam želeo jer volim da putujem, nastupam i upoznajem svakog od vas”, tvitovao je on. “Vi ste razlog što mogu da radim ovo što najviše volim i za to sam vam zahvalan. Ekstremno sam bolestan išao iz koncerta u koncert i nisam dao svom telu potrebno vreme da se ono oporavi. Odmaranje i prestanak putovanja je jedini način da mi bude bolje i da počnem ponovo sa nastupima.”

Interesatno, prethodnog dana Charlie je nastupio na jednom festivalu ali tad je rekao da ima prehladu. Na kraju svog obraćanja on je napomenuo da zaista želi što pre da se vrati. “Obećavam da ću uraditi sve da vam ovo nadoknadim. Mnogo vas volim, Jako mi je žao”. Nadamo se da će se Charlie brzo oporaviti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Charlie Puth

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Top 10 singlova koji su obeležili 2016. godinu!

2 thoughts on “Charlie Puth otkazao čitavu turneju, muči ga teška bolest!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.