Charlie iz Bars and Melody raskinuo sa devojkom!

Jedna velika ljubav je gotova! Kako prenosi nemački Bild, influenserka Ana Kohler i Charlie Lenehan odlučili su da raskinu posle višegodišnje veze. Kako se navodi, par je donedavno živeo u Kelnu i provodio mnogo vremena zajedno tokom pandemije korone, ali stvari očigledno nisu dobro funkcionisale.

Bars and Melody praktično su bili i zarobljeni u Kelnu, jer je svaki vid prevoza bio obustavljen, ali činilo se da je to za Charlieja sreća u nesreći, s obzirom da je konačno mogao više vremena da provodi sa devojkom. Međutim, pokazalo se da je realnost skroz drugačija! Da je zaista došlo do razlaza, Charlie je potvrdio baš za spomenuti list. “Tačno je, nismo više zajedno”, kaže on. “Međutim, nema loših osećanja među nama, jednostavno se više ne uklapamo. Meni će ona zauvek biti važna osoba, ali nažalost, više ne funkcionišemo kao par. Biće mi potrebno neko vreme pre nego što to prihvatim i shvatim.”

I Ana je potvrdila raskid na sličan način, rečima, “Raskinuli smo. Charlie će uvek imati mesta u mom srcu, ali stvari nekad ne funkcionišu onako kako se nadate.” Sad već bivši par zajednički je usvojio kučence Princea, pa nije poznato kome će ono pripasti. Bars and Melody imali su nesreću da im se novi album pojavi u vreme pandemije, što je mnogo usporilo njegovu promociju, a otkazalo i sve planove za 2020. godinu. Kad je reč o njihovom dolasku u Beograd (u Zagrebu su već bili 2019. godine), on je prešao put od potpuno izvesnog do krajnje neizvesnog, s obzirom da nam se ne čini da postoji preveliko interesovanje. U ovom momentu, svakako je nemoguće razmišljati o koncertima, jer niko nema ideju do kad će pandemija potrajati, pa čak i optimisti nisu sigurni da će se to desiti pre kraja ove godine. Nadajmo se da će i biti tako!

Pročitajte još  Bars and Melody otkrivaju detalje o svom albumu "Sadboi"

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.