Charlie (BAM): Upoznao sam brata za kojeg nisam znao da postoji!

Život je nekad uzbudljiviji od filma! Charlie iz Bars and Melody je tako razgovarajući za nemački Bravo otkrio ne samo da se posle 18 godina sreo sa svojim starijim bratom već i da je saznao da ima i mlađeg brata. Što je još luđe, njegovo stariji brat jako voli Charlieja i Bars and Melody, ali pojma nije imao da su njih dvojica krvni srodnici!

“Sreo sam se sa svojim starijim bratom posle 18 godina. Bilo je to potpuno ludo, ali onda sam saznao da imam i brata od 16 godina. Za mene je to bila velika promena”. Međutim, to nije sve! “Najluđa stvar je što su moj stariji brat i njegova želna glasali za mene dok smo učestvovali u talent šou, a da on nije imao pojma da sam mu ja brat!”

Ako se pitate kako je sve ovo moguće, verovatno pretpostavljate da Charlie nije imao lako detinjstvo. Naime, njegov otac je napustio i njega i njegovu mamu dok je on još bio sasvim mali, a sa njim još uvek nema dobar odnos. Charlie je odrastao samo sa sestrom i mamom, a sa starijim bratom nije imao bilo kakav kontakt. Možda su upravo sve ove nedaće bile motivacija za njega da izgradi tako uspešnu karijeru.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bars and Melody

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su nominacije za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.