Charli D’Amelio otkriva šta joj je najgora navika i veruje li u horoskop!

Tinejdžeri ne vole baš previše da čitaju dugačke intervjue (čast izuzecima, volimo vas!), pa je Charli D’Amelio uradila jedan za magazin Nylon, a koji je krajnje kompaktan! Mlada zvezda odgovorila je na čak 19 pitanja, a mi smo odabrali ona najbolja, bojeći se da će vam i tih 19 pitanja biti previše! Najinteresantnije teme svakako su vezane za ono što nije toliko poznato o njoj, a tiče se i njenih loših navika!

Upitana koja je joj je to najgora navika, Charli je rekla, “Moja zavisnost od kafe… Ne može dan da mi prođe bez kafe. To je loše”. I da, zaista jeste loše. Kafa stvara zavisnost, a potpuno je nepotrebna. Koliko ste puta čuli od ljudi da ne mogu da funkciniošu ujutru bez kafe, i nije li to baš tužno? Famoza bi vam rekla da kafa ima i bezveze ukus, ali to nikad nećemo saznati jer je nismo ni pili!

Drugo interesantno pitanje vezano je za horoskop, što je uvek interesantno i nama na Famozi, jer smo ovde podeljeni 50-50 na one koji misle da horoskop prevara i one druge koji veruju da on funkcioniše. Charli ipak veruje! “Ja sam Bik, i da, ja potpuno verujem u to! Sad više proučavam astrološke zrake, a to je zabavno istraživati i čitati o tome.” Kad smo već kod pseudonauke, Charli kaže i da veruje u još jednu stvar za koju nema nikakvih naučnih dokaza, a to su duhovi!

Pročitajte još  Dixie i Charli D'Amelio: Imamo strah od novinara!

Kad je reč o malo običnijim temama, mlada zvezda ističe da joj je najčudniji obrok ikad bio kad je jednostanv pojela ceo blok sira! “Bukvalno sam sedela u svojoj sobi i samo sam pojela ceo blok sira odjednom. Nisam ga ni sekla, samo samo sam ga grizla”, ističe ona. Čudan obrok, sem ako je u pitanju neki trapist, volimo trapiste, mada ih ne jedemo na taj način! Ipak, Charli ne bi ni postala popularna da je samo obična devojka!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Charli D’Amelio

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Charli D’Amelio otkriva šta joj je najgora navika i veruje li u horoskop!

  1. Mene kad neka osoba zanima pa mogla bih 10 sati da citam o njoj xD
    Svaka joj cast kako joj se nije smucilo od toliko sira, ja to ne bih mogla pa da mi plate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.