Četiri zvezde “Riverdale” optužene za seksualni napad!

Ove nedelje brojne zvezde našle su se na optuženičkoj klupi zbog tvrdnji da su učestvovale u seksualnom nasilju, a nakon što je na tapetu bio Justin Bieber, šokantno zvuči da isti problem imaju čak četiri zvezde serije “Riverdale” – Cole Sprouse, Lili Reinhart, Vanessa Morgan i KJ Apa.

Sve je počelo na Twitteru gde su sa više anonimnih profila stizale optužbe tokom vikenda, a pritisak je bio toliko da su Cole Sprouse i Lili Reinhart morali odmah da se oglase, prenosi Daily Mail. U seriji tvitova, Cole je napisao, “Ranije danas, ja i moja tri saradnika iz serije smo lažno optuženi za seksualne prekršaje putem anonimnih nalog na Twitteru. Ja ovo ozbiljno shvatam, i radiću sa pravim timom da pronađem šta se krije iza svega. Lažne optužbe nanose veliku štetu pravim žrtvama napada. Ovo je samo najnovija lažna tvrdnja protiv mene i ostatka ‘Riverdale’ ekipe”.

Lili je takođe izdala saopštenje gde kaže, “Oduvek sam ozbiljno shvatala optužbe za seksualno nasilje. Međutim, dokazano je da je ovaj profil stvoren da plasira lažne priče o meni i mojim saradnicima na seriji. Ne mogu da zamislim ništa gore nego lagati o takvoj stvari. Ovo može uništiti karijeru nekome. Poduzećemo pravne mere. Ovo me je iznerviralo i uplašilo, jer sam uvek podržavala prave žrtve i verovala im.”

Pročitajte još  Iva je svoj prvi blog posvetila omiljenim serijama!

Optužbe su od starta delovale lažno, baš iz tog razloga što su istovremeno optužene sve glavne zvezde serije, ali sve je postalo još jasnije kad je na jednom od profila odakle su stizale lažne optužbe napisano, “Vidite li koliko je lako slagati, a da ljudi poveruju u to? Vanessa Morgan i KJ Apa ništa nisu uradili. Poverovaćete u sve živo”.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.