Častila fandom: Sabrina Carpenter objavila spot za pesmu „Paris“ i datume azijske turneje!

Sabrina Carpenter vredno radi na promociji svog albuma „Singular: Act 1“ i naredni korak je objavljivanje novog spota i prvih datuma turneje – pevačica je obe stvari uradila ovih dana, a spot za pesmu „Paris“ definitivno je prelep!

Ova romantična pesma nežnih tonova potpuno se uklapa u pastelne nijanse spota dok Sab stoji na terasi u Parizu, i ovo je verovatno jedan od njenih najlepših spotova do sada! Ono što je nama takođe zanimljivo je da je Sab u jednom delu čak i pevala na francuskom, i to je prvi put da Sab otpeva nešto što nije na engleskom!

Sab je i azijski deo sveta častila datumima za svoju turneju, i od ovog dela sveta će i početi da promoviše svoj album, mada, datuma je samo pet i Sab ponovo posećuje samo najbogatije zemlje poput Japana i Južne Koreje.

The Singular Tour is officially coming in 2019.
Asia, you’re first. 🌙 pic.twitter.com/RyWKQK6SgE— Sabrina Carpenter (@SabrinaAnnLynn) 21. децембар 2018.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nova runda glasanja počinje: Biraj koga želiš da Ryan nacrta!

4 thoughts on “Častila fandom: Sabrina Carpenter objavila spot za pesmu „Paris“ i datume azijske turneje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.