Čarobno: Pogledajte kako se 500 Swiftieja provelo na Taylorinim žurkama pred album „Reputation“!

Postoje dobri razlozi zašto Swiftieji osećaju da su povezani sa Tay više nego ikada – ona je ta koja ovu eru posvećuje najviše njima i čak 500 osoba je pozvala da čuju njen novi album pre svih!

Umesto uobičajenih procesa kada su ovakve žurke preslušavanja albuma u pitanju, Taylor je odabrala sama ko će se pojaviti nakon što je mesecima „uhodila“ Swiftieje na društvenim mrežama. Oni su smeli da dele fotografije i priče koje ne otkrivaju detalje o albumu, ali do sada nismo imali nijedan video sa događaja – sve dok Taylor juče nije postavila jedan koji nam prenosi delić atmosfere!

U kratkom videu možete videti bujicu emocija i mlade Swiftieje kako pojedinačno pričaju o svojim utiscima o albumu i plešu sa Taylor i ostalima, fotografišu se sa njom i svaka osoba je ostala bez teksta kada se album završio. „Tako je fenomenalan, tako drugačiji od svih prethodnih ali je opet u njenom stilu, taman sam čuo jednu pesmu i pomislio da mi je ta omiljena, a onda je došla sledeća koju sam zavoleo još više“ samo su neke od izjava, a mi vam ostavljamo video da sami pogledate ostatak!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Koja imena će se naći na Famoza koncertnoj anketi? Ovo su naši predlozi!

One thought on “Čarobno: Pogledajte kako se 500 Swiftieja provelo na Taylorinim žurkama pred album „Reputation“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.