Carice: Perrie i Jade otele i zgužvale uvredljivo pitanje za Jesy! (video)

15057286_1848894545356956_2395831640740855808_n

Moramo priznati da nam nekad naše kolege novinari nisu baš jasni. Jedan od njih usudio se da Perrie i Jade upita šta se dešava sa Jesy Nelson, odnosno da li je ona zaista raskinula veridbu ili ne, pa su njih morale da reaguju!

Upitane direktno na jednoj radio stanici u Australiji šta se dešava, Jade je poručila, “To je skroz brutalno”, a onda je uzela njegov papir sa pitanjima, napravila od njega lopticu i bacila ga! Da sve ipak ne bi bilo previše neprijatno, Perrie je u opuštenijem maniru rekla, “To je brutalno, tek tako to pitati. Sledeće pitanje gospodine.” Kad joj je novinar rekao da nije on birao pitanja, ona je dodala, “A šta ćeš sad da radiš pametnjakoviću?”

Ovo nas je podsetilo na situacije pre par dana kad je neko Justina tokom koncerta pitao da li se viđa sa Selenom Gomez. Iako se ne možemo pretvarati da ovakve stvari ne zanimaju javnost, isto tako priznaćete da je besmisleno pitati ljude nešto na šta znate da nećete dobiti odgovor već ćete samo probuditi bes!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #183 - Glasajte za sve pesme koje volite!

3 thoughts on “Carice: Perrie i Jade otele i zgužvale uvredljivo pitanje za Jesy! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.