Ipak mu je oprostila? Cardi B i Offset zajedno na odmoru!

Cardi B šokirala je sve kada je putem društvenih mreža saopštila da se razvodi od muža Offseta nakon samo godinu dana braka u kojem ima i ćerkicu Kulture, gde je nakon toga zvezda Migosa pokušao da vrati svoju ženu pred publikom na Cardinom koncertu, što se završilo da će par provesti Božić zajedno zbog ćerke. Ipak, nove fotografije svedoče da je sa parom sve u redu!

Par je snimljen na odmoru u Puerto Riku, dok se zajedno zabavljaju na gliseru, a samo par sati kasnije pevačica je zakazala i nastup na Electric Holiday festivalu u San Juanu. Kako jedan izvor navodi, Cardi i Offset uživaju na odmoru zajedno sa svojom ćerkom i deluju veoma zaljubljeno, dok drugi izvori tvrde da ipak nije sve tako jednostavno.

“Cardi još uvek nije spremna da mu oprosti. Treba joj vremena da razmisli o svemu i shvati šta želi da uradi,” saopštava drugi insajder i dodaje da pevačica sada želi da porodično provedu praznike sa svojom petomesečnom ćerkom Kulture.

Autor: Famoza
Foto: Instagram/ Cardi B

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nicki Minaj progovorila o tuči sa Cardi B: Strašno i ponižavajuće, ona laže!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.