Candelaria Molfese: Neću se pomiriti sa Ruggerom, može da viđa mog psa!

Candelaria Molfese nedavno je otkrila kako je ona bila ta koja je želela da prekine vezu sa Ruggerom Pasquarellijem. U novom intervjuu, Cande priča na tu temu, ali iz njenih reči jasno je da ona ovo vidi kao trajni raskid i ne misli da će ikad više biti zajedno sa sad već bivšim dečkom.

Cande kaže da joj mnogo pomaže to što sad kad je singl uz sebe ima svog psa Almendru. “Od njega sam dobila snagu da načinim odluku, a sad znam da nisam sama”, priča ona. Upitana postoji li šansa da se njih dvoje pomire, Cande ističe da trenutno uopšte ne razmišlja o tome jer oseća da joj jako prija što je sama.

“Istina je da smo nedavno raskinuli, tako da pomirenje ne može biti blizu, ne razmišljam o tome. U ovom momentu sam kad sam raskinula vezu posle šest godina. Nova veza nije ono što mi je potrebno u ovom momentu.” Ipak, Cande ističe da nije prekinula svaki kontakt sa Ruggerom, odnosno da su se njih dvoje mirno razišli.

Ona tako dozvoljava Ruggeru da obiđe psa kad god poželi. “Almendra uvek može da ga vidi, ali on je ostao kod mene jer je moja želja bila da imamo psa… On je tako inteligentan da je odabrao ko mu je gazda, a Almendra je odabrao mene.” Cande definitivno zvuči veoma samouvereno!

Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli: Počinje novo poglavlje mog života!

Interesantno je da se Ruggero uopšte ne oglašava posle raskida, niti mediji pišu o njemu. Ono što se pretpostavlja jeste da on nastavlja rad na svom albumu, i čeka da se situacija stiša. Ipak, nema sumnje da će i on morati da pre ili kasnije odgovara na nezgodna pitanja. Mnogi i dalje žale što se ova veza raspala, a iako Cande ne pokazuje želju da se ona obnovi, možda će vreme koje sad provode odvojeno dati odgovor vredi li da ponovo pokušaju.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.