Cande zabranila Ruggeru da spava za njen rođendan, pretrčali 10 kilometara!

Poznati glumački par još od “Violetta” dana, Cande Molfese i Ruggero Pasquarelli su i dan danas u neraskidivoj ljubavi, a kako su obećali pred Novu godinu, spremili su brojne projekte za svoju publiku, jer ove godine proslavljaju pet godina svoje veze. Ipak, protekli petak, odnosno 3. januar je bio veoma poseban za Cande koja je proslavila svoj 29. rođendan u krugu dragih osoba i to u Barseloni. Rugge se izgleda uspavao tog dana, ali mu je Cande jasno stavila do znanja da ne želi da propusti ni sekund svog posebnog dana u godini!

“Ljubavi, ne znam da li si tamo, ali ne možeš da spavaš danas, rođendan mi je,” rekla je Cande u videu na svom Instagram Storyju, na šta je mladi Italijan šaljivo odgovorio: “Oh, ne daju mi da spavam.” Par je proslavio Candelarijin rođendan na našem kontinentu i to u dobro poznatoj Barseloni, a o tome svedoči i njihova fotografija ispred Sagrada Familije koju je glumica postavila kao objavu na svom Instagram profilu. “Srećan mi rođendan uz njih dvoje. Srećna sa 29. Volim svoj rođendan, volim da slavim, volim svoj dan. Srećan petak svima, nazdravimo za život! Hvala vam za svaki video i svaku poruku koju ste mi ostavili, najbolji ste,” napisala je Cande u opisu slike.

Par je ujedno odlučio da učestvuje i u trci pod nazivom 21K Llao Llao koju je organizovao je dan hotel u Bariločeu, Poznato je da pevačica voli sportske aktivnosti i da redovno trenira, zato uopšte ne iznenađuje Ruggeova izjava da je ona ta koja se prva i prijavila od njih dvoje. “Cande se prva prijavila za to… ja nisam želeo, ona me je naterala,” našalio se glumac. Trka je održana 14. decembra u 11h po argentinskom vremenu i mladi par je istrčao 10 kilometara! “Bila je veoma uzbuđena zbog učešća i želeo sam da vidim kako trči pored mene,” priznao je Rugge koji je spremio rižoto od bundeve sa braon pirinčem za njihovu 5. godišnicu, jer je Cande vegetarijanka.

Pročitajte još  Tinin blog: Kada ste zaljubljeni u poznatu ličnost!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ruggero Pasquarelli

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Cande zabranila Ruggeru da spava za njen rođendan, pretrčali 10 kilometara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.