Camila prdi pred Shawnom bez blama – dokaz da im veza cveta!

Camila Cabello u potpunosti se oslobodila u vezi sa Shawnom Mendesom! O tome najbolje govori njen novi TikTok video, ali i komentar koji joj je uputio njen dečko kad ga je pogledao! Ona je zapravo samo na smešan način ukazala na stepen poverenja koji se vremenom razvija u svakoj vezi!

U ivdeu, Camila snima sebe kako pozdravlja svog dragog dok on izlazi iz kuće, nakon čega ona u svojoj samoći najzad može da “pušta vetrove”. Camila je potom u potpisu objasnila, “Prva faza dejtinga jer ono kad ne možete da prdite ili kakite i ponašate se kao normalno ljudsko biće.” Cam dakle kaže da se i ona tako ponašala kad je reč o Shawnu, ali on se baš i ne slaže.

“Ali ti ipak prdiš”, istakao je on, otkrivši celom svetu da Cam nije tako fina kako se predstavlja! Činjenica da ona može da se ponaša tako opušteno pred Shawnom za njega ipak predstavlja kompliment, bez obzira što on nije mirišljav! Shawnu je ovo bila savršena prilika da uzvrati udarac, a nakon što je Cam već zbijala šale na račun njegovog TikTok videa!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ko je sad ovaj?" Shawna Mendesa jako zanima s kim se to Camila ljubaka!

One thought on “Camila prdi pred Shawnom bez blama – dokaz da im veza cveta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.