Camila Homs otkrila kakva je bila njena reakcija kada je saznala za Rodrigovu vezu sa Tini!

Glasine su počele davno, kada je malo ko znao za to i pokušavao da to zadrži u tajnosti dok se glavni akteri nisu osećali prijatno da o tome javno govore. I tek u aprilu 2022. prve fotografije su potvrdile romansu Tini Stoessel i Rodriga De Paula. Fudbaler se tada rastao Camile Homs na 10 meseci, nakon 11 godina veze.

„Očigledno je to teška situacija, težak trenutak za mene. Ali nemam šta više da kažem o tome“, rekla je Camila. Od tada je postala jedna od najtraženijih ličnosti na modnim događajima kojima je prisustvovala, ali i za štampu: bila je na naslovnoj strani jednog časopisa. Tada je stiglo i Svetsko prvenstvo i izbio je novi skandal – sa pretnjama i krivičnim prijavama – kada nije dozvolila svojoj deci da putuju u Katar.

U međuvremenu, iako je prošlo dosta vremena, ona je otkrila kakva je bila njena reakcija kada je preko medija saznala za Tininu vezu sa De Paulom, u koga je Camila tada još uvek bila zaljubljena. Pominjajući ga u jednom programu, voditelj je to definisao kao „vest godine“ 2022. i Camila se složila. „Da li ste mu verovali? Šta ti se prvo dogodilo?“ želeo je da zna. Pažljivo razmišljajući o svakoj svojoj reči pre nego što je odgovorila i znajući da će ono što će reći imati uticaja, manekenki je trebalo nekoliko sekundi i bila je iskrena: „Ne znam, zaista. Bilo je nekako šokantno.“

Pročitajte još  Nedelja u Usini: Tini od danas svakog dana objavljuje svoje žive nastupe! (video)

„I onda sam uradila ono što sam morala iza zatvorenih vrata“, nastavila je ne želeći da iznosi previše detalja o tome šta se zaista dogodilo kada je preko medija saznala da je njen bivši muž započeo novu vezu i to sa Tini Stoessel.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Ema nam šalje kviz o Martini Stoessel!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.