Camila moli fanove: Znam da me volite, ali ne šaljite hejt osobama koje ja volim!

Camila Cabello je nedavno raskinula sam svojim dečkom Matthew Husseyem. Njeni fanovi su nakon toga preplavili Twitter pričajući u tome, a neki su prilično ozbiljno napali Camilinog bivšeg. Pevačica je neko vreme ćutala, ali onda je rešila da se oglasi na Instagram Storiju povodom cele situacije.

“Mojim fanovima, ako me zaista volite, molim vas nemojte slati ljudima koje volim i do kojih mi je stalo mržnju. To što radite me stvarn boli, a toliko je nepotrebno i jako štetno da se dodaje so na ranu. Postoji prava osoba iza vaših tvitova. Spamovanje te osobe gnusnim stvarnima stvarno nije smešno, nama svima prouzrokuje bol, a ne pokazuje vrednosti o kojima ja pričam.”

“Molim vas budite ljubazni, saosećajni, osetljivi i puni poštovanja. Znam da me volite, ali svako ko radi ovo zapravo ne poštuje stvari koje su meni svete u životu. Ljudi koje volim su jedne od njih. Jako bih cenila kad biste obrisali sve zlobne stvari koje ste poslali i molim vas budite ljubazni i batalite to”.

Pevačica zaista deluje iskreno povređeno, a hejt ne treba propagirati nigde, pa i Famoza redakcija moli sve da ne šire negativnu energiju i mržnju, već da budu ljubazni prema svima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Na čije koncerte biste išli u Srbiji i Hrvatskoj?

3 thoughts on “Camila moli fanove: Znam da me volite, ali ne šaljite hejt osobama koje ja volim!

  1. O moj boze, Tijana!😍
    Stvarno dugo nista nisi objavjivala na svom blogu,yt kanalu, ni ovde pa sam stvarno pomislila da si batalila pisanje i snimanje videa(pratila sam te na blogu i YT jos od 2015).
    Veoma mi je drago sto si vratila. Dobrodosla!😍❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.