Camila Cabello: Znam naziv albuma već mesecima, napisala sam 49 pesama!

Camila Cabello vredno radi na novom albumu i nema sumnje da se ona pita za sve detalje, kao i to da učestvuje u procesu pisanja pesama, a dokaz za to je upravo to da je pevačica napisala 49 pesama od kojih će se izabrane naći na njenom drugom studijskom albumu! Cam je sigurno dobila korisne savete i od Taylor Swift sa kojom se družila na “Reputation” turneji, ali je ipak odlučila da nam otkrije šta je tajna njene inspiracije!

“Danas sam razmišljala da je ključ da postanem bolja i srećnija, svesno razmišljajući o navikama i obrascima koji vas podstiču na svoj način,” započela je Cam u pismu na Instagram pričama. “Onda svesno to stavljate u posao i napor da te navike budu dobre. Stvarno verujem da to ko smo i kako se ponašamo je priča koju sami sebi kažemo i u bilo kojem trenutku možemo promeniti tu priču na bolje. U svakom slučaju, biti čovek je teško i čudno i razmišljati kako da bude bolje, živim svoj najbolji život i ako vam je trebalo da čujete to – srećna sam,” zaključila je pevačica.

Kao što je i ranije rekla, Cam nas stalno obaveštava do kog stadijuma je napredovala izrada njenog drugog albuma i ona nam je otkrila da ćemo se sigurno pronaći u čitavom albumu. “Nijedan projekat mi nije više značio. Znam naslov albuma mesecima i želim da eksplodiram i kažem svima. Tu je i fraza na albumu koja sadrži reč “tok” u kojoj bukvalno pevate pesme u snu, čujete tekstove u razgovorima i vidite slike, vaš mozak je 99% albuma,” otkrila je zagonetno ona. “Napisala sam 49 pesama za ovaj album i još uvek imam dosta toga da kažem,” dodala je Camila sa uzbuđenjem.

Pročitajte još  Camila Cabello presrećna zbog turneje: Nekad sam se pitala da li ću ikad imati para da odem na Taylorin koncert!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.