Camila Cabello želi da Grammy preuzme u donjem vešu!

Camila Cabello i Shawn Mendes su ovo leto zapalili pesmom Señorita“. Sada već dobro poznati par, koji je svoju vezu započeo paralelno sa izlaskom pesme, neki kažu zbog publiciteta, dok drugi tvrde da je između njih uvek bilo hemije, uveliko se raduje Grammy dodelama nagrada. Ove godine imaju zaista ozbiljnu konkurenciju, Arianu Grande i Billie Eilish, koje ne nameravaju da kući odu praznih ruku! Ali Camila je u jednom intervju dala jako interesantan razlog zašto bi volela da osvoji Grammy!

Naime, Camila planira da zajedno sa Shawnom Mendesom svoj Grammy, ukoliko ga osvoji, preuzme… u donjem vešu! “Ako Shawn i ja osvojimo Grammy, šetaćemo pozornicom u donjem vešu kao što su to uradili Twenty One Pilots. To je obećanje “, rekla je ona za Radio.com. Ono o čemu ona priča desilo se na dodelama Grammy nagradama 2017. godine, kada je duo Twenty One Pilots svoj Grammy preuzeo u donjem vešu. Zašto bi za ime sveta nego uradio nešto tako?! Momci su godinama ranije pratili dodele nagrada kod kuće, normalno, kao i većina muškaraca, samo u donjem vešu! Iz toga je nastao dogovor da, ako ikad osvoje ovu prestižnu muzičku nagradu, moraju da je pokupe onako kako dolikuje – isti kao kada su počinjali!

“Samo se šalim. To nije [obećanje]. Moram doterati liniju pre nego što to učinim”, rekla je. Nažalost Camila nije sto posto ozbiljna u ovome (ili jeste? 🙂 ) Svakako, bilo bi jako zanimljivo gledati nju i Shawna, ne samo najbolje drugare, već sada višemesečne partnere, kako preuzimaju nagradu pred gomilom poznatih ličnosti obučeni samo u donji veš! Da ne pričamo o poznatim ličnostima, CEO SVET bi gledao tu scenu 🙂 Možda suluda ideja mogla bi da ispadne jako zabavna. Da li ste vi za ovo ili mislite da je ideja glupa i neprikladna? Vaše mišljenje je dobrodošlo u komentarima!

Pročitajte još  Camila Cabello otkriva nove detalje o drugom albumu i omiljenu pesmu sa njega!

Grammy dodele nagrada možete pratiti u nedelju, 26. januara.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.