Camila Cabello: Za ljubavne savete javljam se Taylor Swift!

Taylor Swift baš i nema sreće u ljubavi a naročito je to bio slučaj u 2016. godini kad je raskinula čak dve veze, sa Calvinom Harrisom i Tomom Hiddlestonom. Ipak, Camila Cabello od nje traži savete, pouzdajući se u njena iskustva.

“Puno pričamo o ljubavi a ako imam neko pitanje na tu temu ili ako prolazim kroz nešto, bez obzira da li je reč o momku ili društvu, ona je jako dobra osoba za takva pitanja”, priča Camila za The Sun. “Puno zna o tome.”

Camila je nedavno burno napustila Fifth Harmony ali posle svih sukoba ne želi da priča ružno o ostalim devojkama. “Pet godina sam provela sa grupom i bilo je to neverovatno putovanje. Ponosna sam na sve što smo postigle zajedno i svaki naš zajednički momenat. Ali znate, kao izvođač osećam da je vreme da istražujem moju viziju muziku i zato sam odlučila da sledim svoje srce. Stvaraću nešto što je posebno za mene i nadam se da će to ljudi prepoznati”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veliki Swiftie je najbolji košarkaš sveta, Taylor Swift mu čestitala! (video)

4 thoughts on “Camila Cabello: Za ljubavne savete javljam se Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.