Na kolenima: Camila Cabello van sebe od sreće što je upoznala junakinju iz “Game Of Thrones”!

Ovaj mesec je za Camilu Cabello očigledno imao simboliku važnih susreta i novih poznanstava – nakon je što je bila počastvovana pozivom princa Williama i Kate Middleton u palatu povodom događaja “Teen Heroes”, Cam je upoznala još jednog svog idola i tom prilikom se ponela isto kao što biste se vi poneli kad biste upoznali svoje uzore!

Naime, Camila je veliki fan serije “Game Of Thrones” (kao i skoro svaka osoba na svetu), ali očigledno ni ona nije slutila da će gostovanjem u The Graham Norton Showu dobiti priliku da upozna Emiliu Clarke koja u seriji glumi Daenerys Targaryen! Srećom, neko se našao tu da uslika momenat kad je Cam prišla Emiliji, pa su te slike završile i na njenom Instagramu!

“Pogađate da sam se spustila na kolena” napisala je Cam uz urnebesnu fotku na kojoj se zaista klanja Emiliji, dok se na drugoj slici njih dve grle i Cam očigledno izgleda kao da je na sedmom nebu. Šta da kažemo, osim da želimo da se ovakve stvari ostvare svima nama s našim uzorima!

View this post on Instagram

Oh you bet your ass I bent the knee

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sunčicin blog: Recenzija prvog solo albuma Camile Cabello - 'Camila'!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.