Camila Cabello: Srećna sam, jako volim Shawna! (video)

Sećate se kada Camila Cabello nije želela da otvoreno priča o tome u koga se zaljubila iskreno po prvi put? Ti dani su očigledno iza nas, jer osim što su Camila i Shawn svuda u javnosti zajedno, Cam je rešila u poslednjim danima da stavi tačku na skrivanje i kad su intervjui u pitanju, tako je sada možete čuti kako otvoreno priča o Shawnu!

Camila je bila gošća radija Capital i njihove jutarnje emisije, i to je bio dobar povod da konačno kaže da voli Shawna! “Mnogo smo srećni, mnogo ga volim” priznaje Cam.

Kao što je već pričala, Camila se u jednom periodu udaljila od Shawna pre nego što su dobili ideju za “Senoritu”, pa je to sada još bolje pojasnila! “Drago mi je što postoji ‘Senorita’ jer period kad sam se sa njim zbližila najviše je baš onaj dok smo radili ‘I Know What You Did Last Summer’. Sad se to ponovo desilo” ispričala je ona takođe.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Camila Cabello: Taylor Swift me nije naterala da napustim Fifth Harmony!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.