Camila Cabello: Shawn i ja kupaćemo se u sopstvenom šlajmu!

Ljubav Camile Cabello i Shawna Mendesa dovoljno je jaka da njih dvoje mogu svašta da kažu u javnosti, a da ne trepnu. Cam nas je sad ostavila sa užasnom slikom u glavi, a nakon što se zahvaljivala za to što je zajedno sa Shawnom dobila nagradu za pesmu “Senorita” na Kids’ Choice Awardsu.

“Šta ima ljudi? Hvala vam mnogo za ovu nagradu. Puno vas volimo”, rekao je Shawn a prenosi Us Magazine. Na to se nadovezala Camila koja je dodala, “To je tako kul! Gledala sam Kids’ Choice Awards oduvek. Volela bih da nas je oboje zasula sluz”. Shawn je nastavio sa pristojnim komentarima, rekavši kako bi voleo da je bilo pravog šoua i poručio je svima da ostanu sigurni. Međutim, onda se Cam još jednom uključila rekavši, “Volimo vas. Hvala vam što ste glasali. Mi ćemo sad da pravimo organsku sluz i da se time polivamo.” Ako smo mi sad krivi što zamišljate Shawna i Camilu kako pljuju šlajm u neku posudu pa se time polivaju, izvinite!

Cam i Shawn doduše već imaju tradiciju da svoju ljubav praktikuju na neobične načine, pa niko nikad neće zaboraviti ni njihov bizaran poljubac. Par je sve vreme zajedno tokom karantina, a vreme provode u drušvu porodice i povremenim šetnjama, što ih je dovelo na metu kritika. Dok je Shawn imao sreće da završi svoju turneju, Camili je korona virus poremetio sve planove, pa je ona morala da odloži svoje koncerte. Ipak, sad kad su zajedno i imaju puno vremena za razmišljanje, ko zna, možda dobije i ceo album njihovih kolaboracija. Mnogi paru zavide i to što su oni još uvek toliko zaljubljeni iako su sve vreme zajedno, a što često izaziva suprotan efekat kod mnogih ljudi, pa se broj raskida u ovim uslovima povećava!

Pročitajte još  Shawn Mendes: Jako me boli što mi govore da sam gej!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.