Camila Cabello se podsmeva Shawnu na njegov pokušaj snimanja TikTok videa!

Koliko god da je Shawn Mendes talentovan za pevanje i uspešan u životu, ipak ne ide sve svakome od ruke. Prošle nedelje pokušao je da snimi Tik Tok video kako peva deo njegove pesme, ali nije sve ispalo baš kao što je planirao. Njegova devojka Camila Cabello nije čekala ni trenutak već je odmah počela da mu se podsmeva imitirajući ga i moramo priznati da je presmešno. Ako vam treba nešto da vas danas nasmeje, obavezno pogledajte ovo!

Shawnov video izgledao je odlično, svojim prelepim glasom otpevao je deo svoje poslednje pesme ‘KESI’, ali na kraju videa na blic je sebe snimio u prvom planu kako gleda u kameru. U komentaru ispod je i priznao da mu je trebalo dva sata da ovo snimi, ali izgleda da to nije opravdanje za njegovu devojku Camilu koja je brže bolje sebe snimila kako imitira Shawna. Pogledajte ispod:

@shawnmendes

Ive been trying to make a Tik tok for 2 hours

♬ original sound – Shawn

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Spektakl: Demi Lovato, Shawn Mendes i Camila Cabello pevaju na MTV EMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.