Camila Cabello pokazala strije i salo, ponosna na svoje nesavršenosti!

Camila Cabello je u srećnoj vezi sa Shawnom Mendesom već zvanično dve godine, tako da pored sebe ima osobu koja joj svakog dana govori kako je lepa. Ipak, društvo je naviklo da osuđuje nesavršenosti na ženskom telu, pa se ponekad i sama Cam pronađe u naslovima da je “debela”, naročito nakon što je otišla na more sa Shawnom, pa su isplivale njene fotke u bikiniju.

Kada na Twitteru ukucate Camila Cabello, trenutno su vam prvi predlozi za nju “debela” i “trudna”, a pevačica očigledno nije ni jedno ni drugo! Ipak, ona je na TikToku prihvatila da njeno telo nije savršeno, da na stomaku ima nešto sala, i da ima čak i strije. Ništa od toga joj nije bio problem da prikaže i na kameri TikToka!

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound – Camila Cabello

“Biti u ratu sa sopstvenim telom je tako prošli vek, zato dok trčim nosim top koji mi otkriva stomak. Ja sam zahvalna ovom telu koje mi daje mogućnosti, mi smo stvarne žene sa oblinama, celulitom i strijama, i moramo umeti to da nosimo” poručila je ona na TikToku uz kratak i jasan opis – “Ja volim svoje telo”. Ovo će potencijalno ućutkati hejtere koji su mislili da će je uvrede na ovom planu pogoditi.

Pročitajte još  Godišnja lista zvezda na društenim mrežama: BTS prvi, sve megazvezde u vrhu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.