Camila Cabello: Pevam o ljubavi i raskidima a nikad nisam bila u vezi!

Camila Cabello često peva o ljubavi i problemima u vezama ali i sama pevačica ističe da su time svi zbunjeni jer znaju da ona nikad nije imala pravu vezu koja bi joj poslužila kao inspiracija.

“Iako ima 19 godina nikad nisam imala dužu vezu”, priča ona. “Kad nekome pokažem moje pesme, pitaju me o kome to pevam jer znaju da me nikad nisu videle sa dečkom. Ja stvaram fantazije u glavi. Stalno se ponavlja tema neuzvraćene ljubavi i o tome kako je voleti ljude izdaleka”. Ona kaže i da je Taylor Swift najbolje razume. “Prijateljice smo jer razmišljamo isto o mnogo stvari: Obe smo jako senzitivne i emotivne kad je ljubav u pitanju. Volimo ljubav i volimo da pišemo pesme o ljubavi.”

Camilla hvali i Eda Sheerana. “On je neverovatan kad je reč o prenošenju ljubavi, emocija i osećanja u reči. Volela bih da sam u prostoriji dok on stvara svoju magiju. Uvek priča o tome kako pravi pesme iz srca i to je ono što bih i ja volela da umem”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Seventeen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anjin blog: Sedam slavnih prijatelja koje volim!

4 thoughts on “Camila Cabello: Pevam o ljubavi i raskidima a nikad nisam bila u vezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.