Camila Cabello otkriva: Album sada nosi moje ime jer sam prebolela osobu kojoj sam posvetila prethodni naslov!

Camila Cabello je pravi perfekcionista i ona je temeljno radila na konceptu svog debi albuma, po naslovu „The Hurting. The Healing. The Loving“ otkrila je koncept ali on se promenio zbog promene Camilinih emocija!

Naime, Cam je želela da album podeli na period kada je patila zbog veze, zatim se oporavila, i onda ponovo zavolela nekoga, ali shvatila je da time previše prostora daje osobi koja ju je povredila! „Prebolela sam taj prvi naslov, prešla preko cele te priče, nisam želela da tome dajem ovoliki značaj, a za mene debi album jeste značajan. Počelo je da me smara da razgovaram o tome i zato sam sa te priče centar albuma prenela na sebe“ objašnjava Camila i moramo priznati da ovo ima smisla!

Niste morali mnogo da pratite muziku ove godine da biste primetili da su jezičke barijere u muzici tokom 2017. godine naročito nestale zbog aktuelnog K-popa koji osvaja čitav svet, zbog „Despacita“ i drugih remiksa rađenih nakon njega, i Camili se ovo naročito sviđa. „Dobra strana društvenih mreža je što one kao da su smanjile svet i uklonile sve granice, pa se to odražava i u muzici. Volim BTS, oni su jako talentovani i po njihovim nastupima se vidi koliko naporno rade i zato imaju moje poštovanje, a jednom su pomenuli i moju ’Havanu’ u intervjuu“ otkriva Cam.

Pročitajte još  Camila Cabello: Neću da rušim snove fandoma o Fifth Harmonyju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.