Camila Cabello održala prvi koncert na “Never Be The Same” svetskoj turneji, pevala dve nove pesme! (video)


Camila Cabello započela je svoju prvu svetsku “Never Be The Same” turneju u Vankuveru, Kanadi gde je publika bila oduševljena čitavim koncertom i svime što je Cam pripremila za njih te večeri!

Cam se pojavila u crnom čipkastom kostimu koji je uklopila sa crnim pantalonama i kožnim rukavicama bez prstiju. Njene ruke bile su prekrivene crnom čipkom, dok je kao modni dodatak uz ovu kombinaciju dodala čoker. Osim jedinstvenog kostima, Camila je odlučila da bude što prirodnijeg izgleda sa što manje šminke i prirodne frizure. Camila je odlučila deo novca od prodaje karata donira, odnosno da veliki deo novca od prodaje VIP karata bude doniran fondu za dečije zdravlje. Evropski deo turneje će započeti 5. juna u Škotskoj, a pridružiće se i Taylor Swift i Charli XCX na “Reputation” turneji u toku leta.

Camila je izvela sve pesme sa svog debi albuma “Camila”, a osim toga ona je predstavila četiri obrade velikih muzičara i dve potpuno nove pesme od nje koje do sada nismo imali priliku da čujemo. Jedna od pesma, koju je izvela pred sam kraj koncerta, nosi naziv “Sangria Wine” i na njoj je sarađivala sa pevačem i tekstopiscem Pharrellom Williamsom. Druga pesma nosi naziv “Scar Tissue” i jedna od tekstopisaca je Charli XCX sa kojom će biti na “Reputation” turneji. Cam kaže da ova pesma ima duboko značenje i da ju je pisala kada se oporavljala od teškog perioda u životu.

Pročitajte još  Dan za novu muziku: Poslušajte novi singl Camile Cabello!

“Ožiljak na koži je kada izrasta nova koža na vrhu one stare, kada je povređena ili spaljena i u procesu je lečenja. Osećala sam se kao da se lečim u momentu kada sam pisala ovaj deo,” otkrila je ona. “Ako neko od vas prolazi kroz težak period, želim da znate da trebate da budete strpljivi, hrabri i puni ljubavi prema sami sebi kao da ste najbolji prijatelj,” savetuje Camila. Ispod pogledajte kako je Cam izvela nove pesme, a uz to tu je i celokupna set lista:

Never Be The Same
She Loves Control
Inside Out
Get Busy (Sean Paul cover)
Can’t Help Falling in Love (Elvis Presley cover)
Consequences
All These Years
Something’s Gotta Give
Scar Tissue
In The Dark
Real Friends
Know No Better (Major Lazer cover)
Crown
Into It

Bis:
Sangria Wine
Havana

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter, Getty

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #111 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

One thought on “Camila Cabello održala prvi koncert na “Never Be The Same” svetskoj turneji, pevala dve nove pesme! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.