Camila Cabello o raspadu Fifth Harmonyja: Radimo na novom albumu, uskoro ćete ga čuti!

fifth-harmony-at-mtv-european-music-awards-2015-in-milan-10-25-2005_1

Ovih dana pričalo se o tome kako će devojke iz Fifth Harmonyja uskoro krenuti svaka na svoju stranu ali Camila Cabello ističe da one o tome ni ne razmišljaju jer rade na svom novom albumu!

“Baš u ovom momentu radimo na drugom albumu”, priča ona za ET i dodaje kako će se on pojaviti početkom naredne godine. “Ostalo nam je još par dana snimanja. Čućete novu muziku uskoro i to je to.” Camila ističe ipak da svemu jednom mora doći kraj i da je sve to normalno. “Svaki bend, svaka grupa jednog dana neće biti zajedno. To je istina. Svi to znaju, nebitno je da li to kažu ili ne. Radimo na novoj muzici za vas i budite srećni zbog toga!” Devojke su i ranije pričale da bendovi koji su sastavljeni u muzičkim šouima po pravilu i ne traju preduže ali i da sve one misle da mogu da uspeju kao solisti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello predstavlja emotivni spot i pesmu "Mi Persona Favorita"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.