Camila Cabello: Nisam zaslužila odmor, a volela bih da malo živim kao malo prase!

Camila Cabello: Nisam zaslužila odmor, a volela bih da malo živim kao malo prase!

Camila Cabello uradila je intervju za specijalno izdanje časopisa Billboard, a tamo je bila prilično samokritična, pa je objasnila da i pored toga što je na sceni već jako dugo, i dalje misli da nije u redu da pravi duge pauze, odnosno da bi morala da nastavi sa razvojem svoje solo karijere koja je odlično startovala.

Objašnjavajući svoju logiku, Camila kaže, “Tih pet godina dok sam bila u grupi, ne osećam da se to računa. Ja sam solo izvođač tek godinu dana, tako da ne smem da odem na dužu pauzu”. Međutim, ona kaže da joj niko ne može oduzeti pravo da makar sanja o tome! “Nadam se da će biti vremena da živim na par meseci u Španiji ili Italiji i to kao malo prase, bez discipline i odgovornosti. Ipak, ne mislim da sam to još zaslužila”, ističe ona.

A kako Camila uspeva da bude toliko disciplinovana? Sluša svoju mamu! “Mama me uvek podseti na to šta je zapravo važno, i mislim da se zato nikad ne osećam, kako da to kažem… kao slavna ličnost, pevačica, šta god. Ona me stalno uči pravim vrednostima i tome koliko je važno da samo budem dobra osoba.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #187 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.