Camila Cabello: Moj album stiže na jesen!

Camila Cabello dobro se snalazi u solo vodama s obzirom da je već imala uspešne saradnje sa Pitbullom, Cashmere Catom i drugima a sad ističe i kako naporno radi na svom prvom albumu za koji se nada da će biti spreman za nekih pola godine.

“Nadam se da ću nekoliko pesama predstaviti u toku leta a da će onda na jesen uslediti album”, kaže ona za Flaunt magazin. Camila je još jednom pokušava da objasni da je iz Fifth Harmonyja izašla jer je želela da proba nešto novo i pored toga što je znala da se upušta u rizik. “Iako sam jako zahvalna na prilici u mojoj bivšoj grupi, jako mi je važno da se izrazim kao umetnik.”

Camila ističe i da je ona ta koja piše svoju muziku a što u grupi baš i nije mogla. “Uvek sam pisala pesme i to ne obavezno za sebe jer sam želela da budem tekstopisac. Mislim da sam pronašla svoj glas kao izvođača ali i osobe i to sve više otkrivam svakog dana”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello otkrila zašto nije poljubila Shawna Mendesa na bini American Music Awardsa!

One thought on “Camila Cabello: Moj album stiže na jesen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.