Camila Cabello iskreno: Korona mi je zapravo spasila život!

Camilu Cabello ovih dana možete gledati u novoj „Pepeljugi“, iako kritike kažu da je njena verzija opet poprilično loša. Pevačica je vredno radila na ovom projektu još pre pandemije korona virusa, a kako ona priznaje, celo stanje sa kovidom i karantinom zbog njega zapravo joj je pozitivno uticalo na život!

„Pre karantina sam bila premorena od posla i anksioznost me je preplavila. Kao da sam trčala sa slomljenom nogom i nisam slušala svoje telo kako se osećam. Govorila sam sebi da sam dobro umesto da treba da pomognem sebi da bih bila dobro. Pandemija mi je dala pauzu da kažem sebi da mi je noga slomljena i da treba da je oporavim“ priznaje Camila iskrenije nego ikad.

Neki dani iz Camiline prošlosti bili su jezivo prazni… Sa previše posla. „Sada znam da moram da se pobrinem za sebe, da niko drugi to ne može da radi umesto mene. Bilo je dana kad nisam imala vremena za veze, za kuću, porodicu, samo posao. Nikada ne bih to dozvolila opet“ kaže Cam. U pravu je, moramo priznati!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  „Pravi prijatelji“: Camila Cabello ponovo pokazuje snažnu ljubav prema Shawnu Mendesu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.