Camila Cabello iskrena o PMS-u na TikToku: Dame, znate o čemu pričam!

Camila Cabello nikada nije bila tajnovita, ali nešto se u poslednje vreme dogodilo sa njenom iskrenošću! Pevačica je u poslednje vreme aktivnija na TikToku nego ikada, i veoma je iskrena povodom problema koje imaju skoro sve žene sveta, pa je pre nekoliko dana bez problema pokazala svoje salo na stomaku i strije upravo na ovoj platformi.

Ovoga puta, Cam je ponovo uzela nešto što je navodno “tabu tema” (iako nema razloga da bude), a to je PMS i menstrualni bolovi u doba ciklusa. Pevačica je na videu “reklamirala” lek Midol i pričala o tome za šta ga koristi!

@camilacabello

ladies u know what I’m talkin bout. (Not an ad I just was having the worst period cramps of all time today)

♬ Know Yourself – Drake

“Kad te Midol pogodi… Dame, znate o čemu govorim, imam najgore menstrualne bolove na svetu” poručila je Cam. To je sasvim prirodno, tako da i ona kao i vi uzima lek da joj bude bolje i želi da vam pokaže da je jedna od vas!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nema sukoba: Lauren i Normani čestitaju Camili Cabello na Grammy nominacijama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.