Cameron Dallas: Magcon je mrtav!

Sve što je u jednom periodu megapopularno, moraće u budućnosti da se suoči sa vremenom kada će biti i zaboravljeno. Cameron Dallas kao jedna od najvećih zvezda Magcona priznaje da je Magcon definitivno mrtav!

Momci poput Camerona, Shawna Mendesa i Nash Griera koji su činili Magcon sada su svesni da je glavna tema tinejdžera Team 10 koji ih je zamenio – Team 10 osnovao je Jake Paul, još jedna Vine zvezda, koja je stvorila čitavu imperiju koja se brzo širi internetom i uči mlade internet influensere kako da postanu megazvezde! Team 10 kao i Magcon funkcioniše kao porodica internet zvezda i oni zajedno snimaju YouTube videe a članovi bivaju odabrani po kvalitetu i nakon toga bivaju naučeni kako da od 5.000 pratilaca dostignu milione.

Cameron Dallas i Taylor Caniff ćaskali su i šalili se sa fanovima na skijanju a Cam je odmah upitao devojke da li vole Team 10 i da li je on postao toliko popularan da se o Magconu više ne govori, a one su odgovorile da ne vole Team 10 ali da on zaista postaje sve populaniji. Ipak, Cam ne želi da započinje svađu sa tom ekipom zvezda ni kroz šalu – “Meni se dopadaju, ali oni su svakako mnogo veći od Magcona koji je mrtav” rekao je on, dok je Taylor kroz smeh potvrdio da njegovi lajkovi na društvenim mrežama ovih godina opadaju već za 200.000.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cameron Dallas

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Cameron Dallas: Ne dozvolite da vas ubede da je ono što radite pogrešno!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Cameron Dallas: Magcon je mrtav!

  1. Ne volim Team 10, ali nazalost veoma su popularni. Kazem nazalost jer je glupo da steknes slavu zbog svadje sa bratom. A i Loganu opada popularnost posle onog videa. Mislim da bi ih Magcon nadmasio kada bi se svi okupili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.