Šta je rekao Cameron Boyce u svom poslednjem intervjuu…

Ovog vikenda ceo svet je bio suočen s velikom tragedijom, smrću glumca Camerona Boyce-a, uz koga je većina Famoza publike odrasla preko serije “Jessie” i sage “Descendants”. Otkrivamo vam šta je glumac rekao u svom poslednjem intervjuu, pre nego što je preminuo.

Cameron potiče iz veoma ugledne i humane porodice, njegov deda je bio Jo Ann Boyce, jedan od članova organizacije “Clinton 12”, koja je omogućila mnogim crnim tinejdžerima da se uspešno i bezbedno školuju u državnim školama u Tenesiju 1956.

Tako je Cameron razvio strast prema humanom radu, a on još ističe “Pratim stope stvarno snažnih žena i muškaraca koji su mi pokazali šta znači davati za uzvrat; to je najbolji način da se samoispunite”.

“Svaki put kad razgovaram s nekim ko deli sličnu strast, pričamo o tome kako nema mnogo osećaja euforičnijih od ovog. Promena nečijeg života na bolje menja i vaš život na bolje takođe”.

Cameron kaže da se nada da daje dobar primer svojim fanovima da se i oni umešaju u ovakvu vrstu humanitarnog rada “Mnogi ljudi imaju srca da pomognu, ali većina njih ne zna kako”. Boyce kaže da na sve načine pokušava da poveže te ljude, uključujući ih u svoje kampanje ili inspirišući ih pokazujući im kako da uključe i druge.

Jedna od kampanja na kojoj je Cam radio, Thirst Project, izrazila je svoju duboku žalost povodom smrti glumca, ukazujući da je Cameron ostavio nešto veće iza sebe. On im je pomagao da podignu svest o zagađenju voda i njenom ekonomičnijem korišćenju.

Pročitajte još  Tragedija: Preminuo Disneyjev glumac Cameron Boyce

Cameron je svakako iza sebe ostavio mnogo toga, veliki humanitarac i borac, a nadamo se da će to inspirisati, ne samo njegove fanove, već i ostale koji su upoznati sa njegovim radom da urade isto i da pomognu nekome, makar i najsitnijim delima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Šta je rekao Cameron Boyce u svom poslednjem intervjuu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.