Calum Hood u stilu Zayna Malika: Želim normalan život!

Calum Hood Quotes-3

Kad je Zayn Malik napuštao One Direction, sve što je rekao tom prilikom jeste da želi normalan život. Sad je njegove reči iskoristio i Calum Hood što je 5SOS fandom dovelo do potpune panike!

2EF80D1800000578-3341793-image-a-22_1449006206974

Praktično iz čista mira, Calum je na svom Tviteru napisao: “Jednog dana ću otići i živeti normalan život”. Stvari su postale još gore kad je Calum ubrzo obrisao taj tvit jer je fandom tek onda bio ubeđen da je njegov odlazak blizu i da on to za sad krije! Ipak, novinari TMZja ubrzo su uspeli da ga uhvate na aerodromu u Los Anđelesu a kad je direktno upitan da li planira da napusti grupu, on je odgovori sa “Ne, naravno da ne.” Fandom su te reči definitivno smirile i čini se da mu oni u potpunosti veruju! 5SOS spremaju se za svoju novu svetsku turneju a nama će najbliži biti kad sredinom maja naredne godine budu posetili Beč.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spremaju se za selidbu: 5 Seconds of Summer žele da žive u Los Anđelesu!

2 thoughts on “Calum Hood u stilu Zayna Malika: Želim normalan život!

  1. Jaoo famoza,kako da vam se zahvalim?! Naisla sam na ovo na jednom asku,niko nije znaobo cemu je rec,pa sam pocela da trazim po intetrnetu,ali je dve bilo na engleskom,a ja sam glupa po pitanju toga. Cekala sam da neko pise o ovome! HVALA?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.