Čak 25 pitanja: Od Đurđice nam stiže sjajan kviz o Bridgit Mendler!

Ovu talentovanu devojku svi prepoznaju po ulozi Tedi Dankan u Diznijevoj seriji “Good Luck, Charlie”. Proveri svoje znanje o njoj!☺❤ Đurđica❤

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Čak 25 pitanja: Od Đurđice nam stiže sjajan kviz o Bridgit Mendler!

        1. Na sajtu na kom si pravila kviz uđeš u taj kviz koji želiš da pošalješ klikneš PUBLISH i u gornjem desnom uglu klikneš EMBED i kopiraš link kviza, a taj link pošalješ Famozi na mejl. Nadam se da si me razumela?

  1. 13/25 Tačni odgovori!
    Ti si fan Bridgit, ali ne BIG! Nadam se da ti se svideo kviz, da si se zabavio/la, ali i naučio/la nešto novo!☺❤Bridgit ti maše!

  2. 13/25 Tačni odgovori!
    Ti si fan Bridgit, ali ne BIG! Nadam se da ti se svideo kviz, da si se zabavio/la, ali i naučio/la nešto novo!☺❤Bridgit ti maše!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.