Bubnjar 5SOS Ashton Irwin dao skoro milion dolara za novi stan na zapadu Holivuda!

Ashton Irwin, bubnjar benda 5SOS, ima poseban razlog da se raduje – preselio se na ekskluzivnu lokaciju!

Ashton je za svoj novi penthaus dao skoro milion dolara, odnosno 950 hiljada, a s obzirom na okruženje zapadnog Holivuda, možete zamisliti kakav pogled Ashton ima sa svih strana – TMZ navodi da stan sadrži privatnu terasu sa pogledom na Hollywood Hills i svetla grada! Na prvom spratu Ash ima dve sobe i dva kupatila.

Ono što je takođe karakteristično za ovaj penthaus su podovi od bambusa i visoki plafoni, a najekluzivniji prostor u njegovoj blizini je Sunset Strip, popularan deo Sunset bulevara. Izgleda da Ashton ne može da prestane da daje novac na kuće – 2016. je potrošio skoro dva miliona na stan u Hollywood Hillsu! Međutim, ostavljamo vam fotke da sami procenite da li je Ashton dobro odabrao i ovoga puta!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  5 Seconds of Summer stali na Biebsovu stranu: Fanovi, pokažite nam malo više poštovanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.