Ne staju: BTS zakazao još jedan onlajn koncert!

Sredinom juna BTS je priredio spektakl shodan situaciji zbog korona virusa – onlajn koncert, jer zbog stanja u svetu momci već mesecima nisu u mogućnosti da nastupaju. Onlajn koncerti su zbog epidemiološke situacije postali nešto sasvim normalno i poželjno, pa mnogi muzičari priređuju ta zadovoljstva i na Instagram Liveu, Facebooku ili na neki sličan način, a s obzirom da su K-pop grupe vrlo “striktne”, njihov koncert bio je “ozbiljan” projekat za koji su se normalno kupovale ulaznice i čak su bile prilično skupe. Momci su pripremili još jedan ovakav koncert!

Novi BTS koncert nosiće naziv “BTS MAP OF THE SOUL ON:E” i održaće se u oktobru, i ovaj put će moći onlajn i oflajn da se prati kupovinom ulaznice. S obzirom na uspeh prethodnog koncerta, i na gledanost od preko 750,000 ljudi, ovaj put možda bude i još više!

Osim što se dešava novi koncert, momci pripremaju i film “Break The Silence” koji će izaći 24. septembra. Trejler za film možete videti ovde.

BTS projekti toliko nemaju kraja da imamo još novosti – potvrđeno je i da će pri kraju godine izaći njihov novi album (drugi ove godine!), a BigHit muzička kuća kaže da album objavljuje i TXT, drugi bend koji ova kompanija vodi – njihov album čeka se već na jesen.

Pročitajte još  BTS Army organizovao žurku povodom rođendana grupe!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

5 thoughts on “Ne staju: BTS zakazao još jedan onlajn koncert!

  1. Hej famozo da li je sve uredu sa Bts jer sam procitala da je V napustio grupu ali stvarno nisam sigurna jer je tekst na engleskom da li mozete to provjeriti stvarno bi mi znacilo molim vas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.